T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
İSTANBUL / ESENYURT - Piri Reis Ortaokulu

Piri Reis Ortaokulu

Telefon
0 212 871 76 71
Belgegeçer
0 212 871 76 71
WEB
https://esenyurtpirireisortaokulu.meb.k12.tr
Adres
PİRİ REİS MAH. 2268. SK. PİRİ REİS ORTAOKULU BLOK NO 12 ESENYURT / İSTANBUL
Vizyon
Milli ve Manevi değerlere bağlı, toplumsal değerleri benimseyen, bilimsel düşünmeye önem veren ve yorumlayabilen, esnek düşünme yeteneğini gerçekleştirebilen, iletişime açık, çağdaş, Laik, Atatürkçü, kendisi ve toplumu ile barışık, değişimi yakalayabilen ve farklılık yaratan, aldığı eğitimin karşılığını topluma verebilen öğrenciler yetiştirmek, Mezunlarını; kendi değerlerini ortaya çıkartabilecekleri saygın okullara yerleştirebilmektir.
Misyon
Bütün öğrencilerimizin öğrenmeyi öğrenmeleri; onların eğitimli, bilgili, becerikli, girişken, kendine güvenen bireyler olmalarını sağlamak. Türkiye´nin üretken gücünün temel taşları olmaları için çalışmak. Öğrencilerimizi içinde bulundukları çağın imkanlarını kullanarak bilgiye ulaşabilen ve bilgiyi kullanabilen tutarlı, kararlı, toplumla barışık bir şekilde Milli ve Manevi Değerlerine hizmet etmeyi kendine amaç edinmiş bireyler olarak yetiştirmektir.
Başarılar
Öğretmen :52
Öğrenci :805
Derslik :29
Çok Amaçlı Salon :1
Spor Salonu :1
Fen Laboratuvarı :2
BT Sınıfı :1
Müzik Sınıfı :1
Kütüphane :1
Kütüphane Kitap Sayısı :150
Öğretim Şekli :NORMAL
Saatler
09:00 - 15:30
Isınma
Merkezi Sistem - Kalorifer (DOĞALGAZ)
Bağlantı
Yok
Yabancı Dil
İNGİLİZCE
Ulaşım
Okulumuz E-5´e yaklaşık olarak 1000 metre uzaklıkta olup metrobüs veya diğer ulaşım araçlarıyla merkeze rahatlıkla ulaşım sağlanabilir.
Servis Bilgisi
Yerleşim Yeri
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Okulumuzun ilçe merkezine uzaklığı yaklaşık olarak 3 km olup araçla 10 dakika gidilebilirken yürüyerek yaklaşık 45 dakikada gidilebilir.
Kontenjan Bilgileri
Sportif Etkinlikler
Bilimsel Etkinlikler
Proje Çalışmaları
Yazdır