T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
İSTANBUL / ESENYURT - Piri Reis Ortaokulu

ALİ DÜNDAR - MÜDÜR

Yozgat Anadolu İHL ortaokul bölümünden sonra Yozgat Erdoğan Akdağ Anadolu Öğretmen Lisesinde okudum. Mezun olduğum yıl Anadolu Üniversitesi İlköğretim Matematik Öğretmenliğini kazanarak eğitimime Eskişehir’de devam ettim. Mezun olduktan sonra Final Dersanesinde stajer matematik öğretmeni olarak görev yaptım. 2006 yılı Mart ayında Milli Eğitim Bakanlığı’nda öğretmen olarak Yozgat Sorgun ilçesinde göreve başladım. 2007 – 2008 yıllarında Hakkari Yüksekova’da zorunlu hizmetimi yaptıktan sonra İstanbul Bahçelievler ve Esenyurt’ta görev yaptım.  2021-2022 ve 2022-2023 (Mart) döneminde Çatalca Kestanelik İmam Hatip Ortaokulu Müdürü olarak görev yaptım. Mart 2023 itibariyle Piri Reis Ortaokulunda Müdürlük görevini yürütmekteyim.

 

           Eğitimin sürekliliği anlayışını benimsemiş biri olarak düzenlenen hizmet içi eğitim faaliyetlerine aktif olarak katılım sağladım. Bununla birlikte Gelişim Üniversitesinde Halkla İlişkiler Yüksek Lisans programını 2017 yılında tamamladım.

           Önce eğitim anlayışıyla öğrencilerin öncelikle insana değer vererek iyi davranışlar ve güzel ahlak edinmelerini sağlamaları yönünde aktif olarak çalışmalar yürütmekteyim.